Narin’in ablası Tülin’in ölüm nedeni açıklandı: Ölümü şüpheliydi!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün süren kaybolma sürecinin ardından bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, ablası Tülin Güran'ın 2009 yılında yaşamını yitirmesiyle ilgili incelemeler de sürüyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün süren kaybolma sürecinin ardından bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, ablası Tülin Güran'ın 2009 yılında yaşamını yitirmesiyle ilgili incelemeler de sürüyor. Tülin Güran’ın ölümüne dair detaylar, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hastaneden talep edilen belgelerle araştırılıyor.

HASTANE BELGELERİ VE ÖLÜM TEŞHİSİ

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 2009 yılında Tülin Güran’ın tedavi gördüğü döneme ait belgeleri kağıt formatında savcılığa sundu, çünkü dijital kayıtlar mevcut değil. Hastane yetkililerine göre, Tülin Güran, 5 yaşında zatürre (pnömoni) teşhisiyle hastaneye yatırıldı ve burada yaşamını yitirdi. Hastane raporlarına göre, ölümünde şüpheli bir durum veya travma bulgusu bulunmadı ve otopsi yapılmadı.

MEDYADA YER ALAN İDDİALAR

Bazı medya organlarında, Tülin Güran’ın merdivenden düşerek öldüğü ve ölüm tarihinin 2019 veya 2009 olarak belirtilmesi gibi iddialar ortaya atılmıştı. Ancak hastane kaynakları, Tülin Güran’ın 2009 yılında yaşamını yitirdiğini net bir şekilde doğruladı.

SORUŞTURMANIN SEYRİ

Narin Güran’ın kaybolması ve sonrasında gelişen olaylar Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dikkatle inceleniyor. Tülin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmanın, Narin Güran’ın ölümüne bağlantılı olup olmadığı araştırılmakta. Her iki olayın da aydınlatılması amacıyla gerekli araştırmaların yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.