Narin’in Annesinin Gözaltı Durumu: Annenin Kendi Açıklamaları Şüpheleri Artırdı

Türkiye'nin gündeminde uzun süredir yer alan 8 yaşındaki Narin Güran'ın trajik ölümü ve ardından yaşananlar, şok etkisi yaratmaya devam ediyor. Narin Güran'ın cenazesine katılmasına izin verilmeyen annesi hakkında ortaya atılan 'yasak aşk' iddiaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

NARIN GÜRAN CINAYETINDE YENI GELIŞMELER: GÖZALTINDAKI ANNENIN DURUMU VE DELIL OLARAK BULUNAN YEŞIL TÜLBENT

Türkiye'yi derinden etkileyen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde, olayın aydınlatılması için yürütülen araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Cinayet soruşturmasını yürüten ekipler, çemberi daraltarak yeni detaylara ulaşmaya çalışırken, soruşturma kapsamında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Soruşturma çerçevesinde aralarında anne, baba ve ağabeyin de bulunduğu toplam 25 kişinin sorgusu sürüyor. Amcanın tutukluluk hali ise devam ediyor. Narin Güran'ın katilinin kim olduğu merak edilirken, annenin gözaltında olmasının nedenleri de ortaya çıktı.

DELIL OLARAK BULUNAN YEŞIL TÜLBENT

Jandarma ekipleri, yürüttükleri detaylı araştırmalarda bir yeşil tülbent buldu. Bu tülbentin Narin Güran’a ait olup olabileceği ihtimali üzerine incelemeler başlatıldı. İlk olarak, tülbent anneye gösterildi, ancak anne bu tülbentin kızına ait olup olmadığını hatırlayamadığını belirtti.

Jandarma ekipleri, ardından tülbenti çeşitli kişilere gösterdi. Narin'in gittiği Kur’an kursunun hocası, tülbenti tanıyarak "Kaybolduğu gün Narin bu tülbenti kullanmıştı" şeklinde bir yanıt verdi. Bu bilgi üzerine, jandarma anneyi de şüpheliler listesine dahil etti.

Yeşil tülbentin, Narin’in cinayetindeki rolü ve annenin bu durumdaki yerinin belirlenmesi için soruşturma devam ediyor. Tüm bu gelişmeler, cinayetin aydınlatılmasına yönelik sürecin ne denli karmaşık ve hassas olduğunu gözler önüne seriyor. Kamuoyunun dikkatle takip ettiği soruşturma, yeni detaylarla birlikte derinleşmeye devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.