Narin'in cinayetinden etkilendi ve mahkemeye başvurdu: "İtirafçıyla aynı adı taşımak istemiyorum&quo

Nevzat Temel, yaşanan olaydan duyduğu rahatsızlık ev üzüntü sebebiyle adını değişiklik yapmak istediğini söyleyerek, yeni isminin "Barış" olmasını talep etti.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki inşaatçı Nevzat Temel, isim değiştirme talebiyle mahkemeye başvurdu. Temel, bu kararı almasında Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaşanan üzücü bir olayın etkili olduğunu belirtti. Özellikle, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilişkilendirilen Nevzat Bahtiyar adlı kişiyle aynı adı taşımasının kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Temel, bu nedenle isim değişikliği için yasal süreci başlatma kararı aldı. Kendisinin tamamen farklı bir kişi olduğuna dikkat çekmek isteyen Temel, isim benzerliğinin yarattığı olumsuz algıyı ortadan kaldırmayı hedeflediğini söyledi.

İTİRAFÇI İLE AYNI İSMİ TAŞIMAK İSTEMİYOR!

Nevzat Temel, yaşanan olaydan duyduğu rahatsızlık sebebiyle adını değişiklik yapmak istediğini söyleyerek, yeni isminin "Barış" olmasını talep etti. Turgutlu Adliyesi'ne avukatı vasıtasıyla dilekçe sunan Nevzat Temel, "Televizyonlarda vakası izledim ve bu durum beni derinden etkiledi. Aynı adı taşıdığım bir kişiyle ilişkilendirilmek istemiyorum. Yeni ismim 'Barış' olarak değişmesini istiyorum. Umuyorum ki dünyaya barış ve mutluluk gelir," şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.