Narin’in hayatını kaybettiği tarih belli oldu!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Tavşantepe Mahallesi'ndeki dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp raporunda önemli bulgular yer aldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Tavşantepe Mahallesi'ndeki dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın Adli Tıp raporunda önemli bulgular yer aldı. Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, cinayetle ilgili adli belgeleri ve otopsi raporunu değerlendirerek hazırladığı raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına iletti.

KAYBOLDUĞU GÜN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Raporda, "Mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya uğrayıp uğramadığı konusunda tıbbi bir değerlendirme yapılamadığı" belirtilirken, kız çocuğunun ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos'ta gerçekleştiği ifade edildi. Ayrıca, "Çocuğun ölümünün ağız ve burun kapanması ile boyuna bası nedeniyle oksijensiz kalmasından kaynaklandığı, oy birliğiyle mütalaa edilmiştir," denildi.

BACAĞI ÖLÜMÜNDEN SONRA KOPMUŞ

Raporda ayrıca, sol diz altından bacağın kopmasına yol açan travmanın ölüm sonrası hayvanlar tarafından meydana geldiği belirtiliyor. Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izleriyle ilgili incelemenin sonuçlanması için Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu'ndan rapor bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.