Narin’in Kaybolduğu 9. Gün: Adli Tıp’tan Ağabey İle İlgili Şok Eden Açıklama

Diyarbakır'da 9 gündür kayıp olan Narin ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan açıklamada, Narin’in ağabeyinin kolundaki ısırık izlerinin kim tarafından bırakıldığına dair kesin bir bilgiye ulaşılamadığı bildirildi.

DIYARBAKIR'DA 9 GÜNLÜK KAYIP ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDIYOR: ADLI TIP'TAN YENI RAPOR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının üzerinden 9 gün geçti. Arama çalışmaları, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden itfaiye ekiplerinin katılımıyla yürütülüyor.

KAYIP KIZ İÇIN ARAMA ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTIRILDI

Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta saat 15.00 sıralarında kaybolan Narin Güran’dan haber alamayan ailesinin durumu yetkililere bildirmesiyle başlatılan arama çalışmaları, 9. gününde de devam ediyor. Arama çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli ilçe belediyelerinin itfaiye ekipleri katkıda bulunuyor.

ARAMA EKIPLERI MAHALLE VE ÇEVRESINDE GENIŞ ÇAPLI İNCELEMELERDE BULUNDU

Şu ana kadar 1710 personelin yer aldığı aramalar, gönüllülerin de desteğiyle geniş bir alanda gerçekleştirildi. Jandarma ve AFAD’a bağlı arama kurtarma ekipleri, mahallenin çevresi, kayalıklar, dere ve sazlıklar, tarlalar ile mahallenin içindeki atıl alanlar, boş evler, ahırlar, samanlıklar ve bahçelerde detaylı incelemeler yaptı.

ADLI TIP RAPORU AÇIKLANDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 yaşındaki E.G., Narin Güran'ın ağabeyi olarak biliniyor. Kollarında bulunan ısırık izleri nedeniyle İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen E.G.’nin kolundaki izlerle ilgili yapılan DNA testleri kesin bir bulguya ulaşamadı. E.G., testlerin ardından Diyarbakır’a geri götürüldü.

Arama ve soruşturma çalışmaları, Narin Güran’ın bulunması için tüm hızıyla devam ediyor. Aile ve yetkililer, vatandaşlardan herhangi bir bilgiye sahip olanların emniyet güçleri ile iletişime geçmelerini rica ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.