Narin'in kopuk bacağının sırrı sonunda çözüldü! Narin’in bedenindeki detaylar yürek dağladı

Türkiye'de büyük yankı uyandıran Narin Güran cinayetinin ayrıntıları otopsi raporunda gün yüzüne çıktı. Raporda, boğularak öldürülen Narin'in bacağının bir hayvan tarafından koparılmış olabileceği belirtildi.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları, yazılı, görsel ve sosyal medyada geniş yer bulmuştu.

Narin'in kayboluşu neredeyse her gün haberlerde yer alırken, 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. 8 yaşındaki kızın ölümü Türkiye'yi derin üzüntüye boğarken, vefatına ilişkin yapılan yorumlar devam etti.

Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı otopsi raporunun ayrıntıları da ortaya çıktı.

Raporda merak edilen konulardan biri de küçük kızın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusuydu. Otopsi raporunda tıbben değerlendirme yapılamadığı açıklandı. Aynı zamanda küçük kızın kaybolduğu 21 Ağustos'ta öldürülmüş olduğu da ifade edildi.

Raporda "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir," sözlerine yer verildi. 

Raporda ayrıca, 8 yaşındaki Narin Güran'ın sol diz altından bacağın kopmasına ölümünden sonra hayvanların neden olmuş olabileceği açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.