Narin'in ölümü soruşturmasında gözaltına alınan imam daha önce çocuk tacizi ile tutuklanmış!

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde, Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklu amcası Salim Güran'ın eşi dahil toplam 23 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden biri, mahallede imam olarak görev yapan kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 22 şüphelinin işlemleri ise hala devam ediyor.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde çuval içinde ve üzeri taşla kapatılmış olarak bulunduğunu bildirmişti. Şüphelilerden Nevzat B., jandarmada verdiği ifadede amca Salim Güran'ın kendisinden çocuğun cesedini 200 bin lira karşılığında dereye bırakmasını istediğini iddia etmiş ve bu nedenle adliyeye sevk edilmişti. Nevzat B., sulh ceza hakimliğinde ise amca Salim Güran'ın kendisini "Arif'in kızını öldürdüm, cesedi yok etmezsen seni ve aileni öldürürüm" şeklinde tehdit ettiğini öne sürmüş ve "çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Narin Güran’ın amcası Salim Güran ve Nevzat B. ile birlikte, köy imamı R.K. dahil toplam 24 şüphelinin işlemleri devam etmektedir. İmamla ilgili olarak daha önce çocuk tacizi suçundan bir geçmişinin olduğu da ortaya çıkmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.