Nasrallah: Nihai zaferde ısrarlıyız

SANA'nın haberine görei Beyrut’ta dün anma töreninde konuşma yapan Nasrallah; direniş ekseninin bu savaşta nihai şanlı bir zafer kazanma ısrarında olduğunun altını çizdi.Son yıllarda en tehlikeli manşetin direniş eksenine...

SANA'nın haberine görei Beyrut’ta dün anma töreninde konuşma yapan Nasrallah; direniş ekseninin bu savaşta nihai şanlı bir zafer kazanma ısrarında olduğunun altını çizdi.

Son yıllarda en tehlikeli manşetin direniş eksenine karşı savaş olduğuna dikkat çeken Nasrallah; Batılı yetkililerin yaptıkları açıklamaların yanı sıra elde edilen birçok kanıtın bunu net bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti. Nasrallah Batılı devletler ve bölgedeki müttefiklerinin bölge devletlerinin ordularını zayıflatmaya çalıştıklarını, tüm bunları da Siyonist İsrail’e hizmet olarak yaptıklarını vurguladı.

Kökten dinci teröristlerin İslam alemini getirdiği tehlikeli duruma dikkat çeken Nasrallah; dolayısıyla bu tekfirci terör ve efendileri Siyonizm’e karşı koymanın mutlak bir gereklilik olduğunu kaydetti.

Nasrallah Lübnan ve Filistin’de direniş güçlerini karalama amaçlı yürütülen çabalara işaret ederken, her şeye rağmen Filistin davası ve direniş ekseninin temel öncelik kalacağının altını çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Berlin’de kimya fabrikasında yangın çıktı: Yetkililer zehirli gaz uyarısı yaptı
ABD ve Suudi Arabistan Arasındaki Normalleşme Anlaşması
Kolombiya, İsrail ile diplomatik bağını kestiğini açıkladı!: İşte detaylar
Trinidad ve Tobago Filistin'i Resmen Tanıdı: Uluslararası Destek Artıyor
Ruanda'da Şiddetli Yağışlar Felakete Yol Açtı: 49 Kişi Hayatını Kaybetti