Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından Hizbullah'tan ilk açıklama geldi!

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında ölümünün ardından, Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım ilk kez açıklamalarda bulunuyor. Kasım konu hakkında...

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında ölümünün peşinden, Hizbullah'tan ilk resmi açıklama geldi.

Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı Naim Kasım, açıklamalarda bulunmuş oldu. Naim Kasım İsrail'in saldırılarında öldürülen Hizbullah üyelerinin hepsinin adını anarak konuşmasına başladı. 

Kasım'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bir kardeşimizi, liderimizi kaybettik. Nasrallah ABD önünde set oldu, işgallerin önünde durdu. İsrail, Lübnan'ın her bölgesinde suç işliyor. Zarar vermediği köy kalmadı, evinde oturanları da vuruyor. ABD, İsrail'i tüm gücüyle destekliyor.

"CİHAT MEYDANINDA İLERLEYECEĞİZ"

İsrail, önümüz açık ve istediğimizi yaparız diye düşünüyorsa yanılıyor. Zafere doğru koşuyoruz. Acılara rağmen yolumuza devam edeceğiz. Biz Allah'ın verdiği zafer sözüne inanıyoruz. Sabredeceğiz, Allah'ın emrettiği gibi sabredeceğiz. Hasan Nasrallah'ın bizlere öğrettiği bir yol var, o yol devam edecek. Cihat meydanında ilerleyeceğiz.

Teşkilatımız aynı şekilde devam edecek. Meydandan çekilmeyeceğiz. Lübnan halkına tüm dünyanın gözü önünde saldırıyorlar. Bizi dağıtmak istiyorlar. Asla geri çekilmeyeceğiz.

"KARA SALDIRISINA HAZIRIZ"

Savaşın uzun süreceğini biliyoruz, her olasılığa hazırız. Kara saldırısı gerçekleşecekse buna da hazırız. Düşman İsrail asla hedeflerine ulaşamayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.