Nasuhi Güngör'ün TRT dönemindeki hesapları incelemeye alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Nasuhi Güngör, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu televizyondaki programda eleştirdiği günün ertesinde yazarlık yaptığı Star gazetesinden kovuldu.Bu gelişmenin hemen ardından...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Nasuhi Güngör, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu televizyondaki programda eleştirdiği günün ertesinde yazarlık yaptığı Star gazetesinden kovuldu.

Bu gelişmenin hemen ardından da, TRT Haber Dairesi Başkanlığıyaptığı döneme ilişkin dosyalar raflardan indirildi, müfettişler incekemeye başladı.

Nasuhi Güngör'ün farklı paravan şiirketlerle işbirliği yapıp, TRT'nin dış yapım programlarını bu şirketlere verdiği iddia ediliyor. TRT koridorlarında milyonlarca liralık dış yapım vurgunu iddialarından söz ediliyor.

Nasuhi Güngör 6 yıl önce de, Etimesgut Belediyesi'ndeki yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınmış, iki gün ifade verdikten sonra savcılığa sevk edilerek serbest bırakılmış, daha sonra hakkındaki iddialardan sonra beraat etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde