Nazmi Arıkan öldürüldü

Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu ve sahibi olan eğitimci Nazmi Arıkan'ın, Gelibolu'daki çiftliğinde şoförü ile birlikte bıçaklı saldırıda hayatını kaybettiği bildirildi.

Eğitimci, Fen Bilimleri Dershaneleri'nin kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürüldüğü bildirildi. Arıkan'ın Gelibolu'daki çiftliğinin basıldığı ve şoförü ile birlikte bıçaklı saldırıda hayatını kaybettiği iddia edildi. Konuya ilişkin Cumhuriyet'e konuşan Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ölüm haberini doğruladı.

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, Arıkan'ın ve şoförünün öldürüldüğü iddiasını doğruladı. Jandarmanın soruşturmayı sürdürdüğünü bildiren Özacar, cinayet sebebinin henüz belli olmadığını aktardı.

İddialara ilişkin Cumhuriyet'e konuşan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da, "Gece 11'de olay yeri inceleme ekibi geliyor. Bıçak ve boğuşma izleri olduğu söyleniyor. Maalesef şoförü de öldü" ifadelerini kullandı.

Nazmi Arıkan kimdir?

Arıkan, Yozgat’ın Sorgun ilçesi Salur köyünde doğdu. 

Salur köyünde ilkokul ve ortaokulu okudu.  Sonrasında Tokat Öğretmen Okulu’nu bitirerek sınıf öğretmeni oldu. Gazi Eğitim Enstitüsü’nde okuyarak fizik öğretmenliği diplomasını aldı.  MEF Dershanesi’nde öğretmenlik yaparken, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği’ni okudu. 

Bolu Öğretmen Okulu’nda bir yıl öğretmenlik yaptı ve ardından özel dershaneciliğe geçti. 

1997 yılında Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi’ni devraldı. Tek şube olarak aldığı dershane 2012 yılında İstanbul’da 25, Türkiye genelinde ise 80 şubeye ulaştı. 2011 yılında Fen Bilimleri Okulları’nı açtı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Unutulmaz Eser 'Kürk Mantolu Madonna' Dizi Olarak Geliyor!
Kaçak Hayvan Kaçamağı: Güney Afrika'da Tutuklanan Şüphelinin Şaşırtıcı İntiharı
"34 Bin insan için geç kaldınız"
İsrail, Gazze'ye İnsani Yardımların Girişini Artırmak İçin Erez Sınır Kapısı'nı Açtı
Fenomen diziye final kararı!