NBA tarihinde bir devrim gerçekleşti: Resmi bir maçta ilk kez baba-oğul birlikte sahada yer aldı!

NBA yeni sezonuna başlarken Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves'u 110-103 mağlup etti. Maçta LeBron James ve oğlu Bronny birlikte forma giyerek tarihe imza attı. Haberin tüm detayları için tıklayınız...

NBA tarihinde bir ilke tanıklık edildi! Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves karşısında kazandığı maçta, LeBron James ve oğlu Bronny James, aynı takımda forma giyerek tarihe geçti. LeBron 39 yaşında, Bronny ise 20 yaşında, bu da onların birlikte bir NBA maçında sahada yer alması anlamına geliyor.

LeBron, "Ailem ve çocuklarıma yeterince zaman ayıramadım. Oyuna olan bağımlılığım nedeniyle çok şey kaçırdım. Oğlumla oynama fırsatım, hayatımın en büyük hediyelerinden biri. Bu deneyimden sadece keyif alıyorum," dedi.

Bu tarihi maçı, Amerikan Beyzbol Ligi'nde baba-oğul olarak aynı takımda oynamış ilk isimler olan Ken Griffey Sr. ve Ken Griffey Jr. de izledi. İkili, 1990 ve 1991 yıllarında Seattle Mariners formasıyla 51 maçta birlikte mücadele etmişti.

Maçın yıldızı ise 36 sayı, 16 ribaund, 4 asist ve 3 blokla sahada etkileyici bir performans sergileyen Anthony Davis oldu. Minnesota'da ise Anthony Edwards, 27 sayı, 6 ribaund ve 3 asistle mücadele etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.