Ndombele itiraf etti! Neler oluyor?

Son dakika! Galatasaray'dan ayrılıp Fransız ekibi Nice'e transfer olan Tanguy Ndombele fazla kiloları ile ilgili gelen soruya flaş bir yanıt verdi. Galatasaray kulübünde yeni gelişmeler var. Ndombele itirafı gündem yarattı..

Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Tanguy Ndombele, Nice'le sözleşme imzaladıktan sonra açıklama yaptı.

Sağlığına ilişkin bir soruya ise Ndombele şunları söyledi: "Zor zamanlar geçirdim. Biz futbolcular robot değiliz; Daima elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız. Nice'e geldiğimde biraz yorgundum ama yavaş yavaş iyileşiyorum ve yakında ilk maçımı oynayabileceğim. "

Galatasaray ve Napoli'deki deneyimlerini değerlendiren Fransız futbolcu, "Bu dönemler benim için zor ve meşakkatliydi. Ama anılarım kötü değil. Napoli ve Galatasaray'da çok şey öğrendim. Tecrübe, ileride yapacağım anlamına gelmiyor" dedi. Yapmak." Bundan sonra yurt dışına gitmeyin" dedi.

Yine: "Lyon'daki performansınız ile geçen sezonki fazla kilolarınız arasındaki farkı nasıl açıklayabilirsiniz?" Ndombele soruyu şöyle yanıtladı: "Bu benim hikayemin bir parçası. İlk olduğumu sanmıyorum. Önemli olan mümkün olduğunca doğru soruları, çalışmayı, ilerlemeyi ve hedefleri sormaktır. Eskiden olduğum oyuncu olmasam bile rekabetçi ruhumu koruyacağım. Tek istediğim yeniden iyi hissetmen. Onlara cevap verdi.

Sonra: "Galatasaray'da videonuzu gördüğümüzde yine orada kutlama yapma gereği duymadınız mı?" Bu soru üzerine Ndombele şunları söyledi: "Her şey sahadaki koşullara bağlı. İnsanlar bazen futbolcuların da insan olduğunu unutuyor; Biz robot değiliz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.