''Neden açık giyindin, darbecisin’ diyerek saldırdılar!

Evrensel gazetesinde çalışan Hazal Ölmez dün akşam saatlerinde evine giderken “Neden açık giyindin, darbecisin, Fethullahçısın'' diyen bir grup tarafından linç edilmek istendi. Evrensel'den Zülal Koçer'in haberine göre,...

Evrensel gazetesinde çalışan Hazal Ölmez dün akşam saatlerinde evine giderken “Neden açık giyindin, darbecisin, Fethullahçısın'' diyen bir grup tarafından linç edilmek istendi. Evrensel'den Zülal Koçer'in haberine göre, ikisi kadın, 3 kişi Ölmez’i saldırarak, çevredeki insanları da, “açık kıyafetli'' ve “darbeci'' diye bağırarak lince çağırdı. Saldırganların “Mahallede senin gibi 4 kişi daha var, onlara da sıra gelecek'' şeklindeki sözleri de saldırının planlı ve hedefli olduğunu ortaya koyuyor.

''İNSANLARI BENİ LİNÇ ETMEYE ÇAĞIRDILAR’

6 buçuk aylık hamile olan Ölmez yaşadıklarını şöyle anlattı “Mesai saatim bittiğinde işten çıktım ve markete uğradıktan sonra her gün kullandığım yoldan evime gidiyordum. Aniden birisi arkadan saçımı çekti. Dönüp baktığımda kara çarşaflı bir kadını gördüm arkamda ve ''Ne oluyor, neden saçımı çekiyorsun’ dedim ancak kadın bana saldırmaya başladı. Yine kara çarşaf giyinmiş bir kadın da onunla beraber saldırmaya başladı. Ama aynı zamanda ''Hain, darbeci, Fethullahçı’ diye bağırıp insanları toplamaya çalıştılar. Beni orada linç ettirmek istediler''

''SENİN GİBİ 4 KİŞİ DAHA VAR ONLARA DA SIRA GELECEK'

Saldırganların "Senin gibi mahallede 4 kişi daha var mimledik, onlara da sıra gelecek" demesi akıllara saldırının planlı olup olmadığı sorusunu getirdi.

Saldırı esnasında çevrede bulunan insanlardan yardım isteyen Ölmez "Kim bilir ne yaptın da bunlar sana saldırıyor" yanıtını aldı.

'DOKTOR DARP OLDUĞUNU KABUL ETTİ AMA RAPOR VERMEDİ'

Saldırı sonrası özel bir polikliniğe giden Hazal Ölmez’in tekmeler sonucu ayak bileği zedelenirken, doktor “Raporluk bir durum yok, emniyete gidip suç duyurusunda bulunabilirsin, bizim yapabileceğimiz bir şey yok'' dedi. Doktorun ayrıca “İyi ki hamile olduğunu fark etmemişler, yoksa bebeğin de zarar görebilirdi'' dediğini aktaran Ölmez “Bu cümlelerle darp olduğunu kabul ediyor ama rapor vermiyor'' diyerek tepki gösterdi. 

Ölmez saldırganlarla ilgili suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı