Nelly Furtado yeni bir albümle ses getirecek

Nelly Furtado geliyor! Efsane şarkıcı geri dönüyor! Dünya çapında 40 milyonun üzerinde albüm satarak ülkesi Portekiz'in en başarılı sanatçılarından biri haline gelen Nelly Furtado, uzunca bir aradan sonra yeni bir albümle müziğe dönmeye hazırlanıyor.

DEHB tanısı konulduktan sonra acı çeken Nelly Furtado, büyük bir hızla müziğe dönmeyi planlıyor.

Furtado, El Comercio haber sitesine verdiği röportajda şunları söyledi: "DEHB günlük hayatımı plansız hale getiriyor, basit bir bavul hazırlamak bile saatler alabiliyor ama stüdyoda sadece 10 dakikada 10 şarkı yazabiliyorum. "Beynim bu şekilde çalışıyor ve bu gerçeği anlamak kendimi daha çok sevmeme yardımcı oldu" dedi.

Nelly Furtado ilk albümünde Brezilya müziğine yöneliyor ve farklı tarzları birleştirmeye çalışıyor. Folklor albümü, San Miguel'in Azor Adaları'ndaki kalışından ilham alıyor ve ada kültürünün bütünleşmesini gösteriyor. Daha sonra Loose'ta Timbaland ile olan ilişkisi ve arkadaşlığından ilham aldı ve bu da onu daha fazla araştırma yapmaya yöneltti. Yıkılmaz Ruh'ta insanlıktan ilham aldığını hissetti ve şimdiye kadar öğrendiği dersleri göstermek istedi.

The Ride, John Congleton'un yardımıyla başka bir albüm yapma arzusunu hayata geçirdi.

Daha sonra Furtado, Mi Plan'da kendisini her zaman hayran olduğu bir tür olan İspanyol pop müziğini keşfetmeye adadı. Bu proje ona Juanes ve Calle 13 gibi çeşitli sanatçılarla yakın çalışma fırsatı verdi.

Bir sayıdan çok daha fazlası olan "7", Furtado'nun Las Vegas'ta sahnede başına gelenleri hatırlatıyor; burada Timbaland'la yeniden bir araya gelmek, başka bir turne yapmak ve yeni şarkıları nerede miksleyebileceğini göstermek de dahil olmak üzere hâlâ yapacak çok işi var. 

Kaybetmeden yeniden inşa etmek, tarzını değiştirmek ama tarzını değiştirmemek, bu onun 25 yıllık müzikten sonra nasıl yapılacağını bildiği bir şey. Furtado röportajda, "Bulunduğum yerden çok mutluyum, böylece sürekli olarak yeni müzik yayınlayabilir, birçok yeni sanatçıyla çalışabilir ve yeni neslin keyif alabileceği birçok remiks yapabiliriz" dedi. bu konuda.
Nelly Furtado'nun 7 isimli yeni albümünün 20 Eylül'de yayınlanması planlanıyor. Yıldız şarkıcı, albüm önizlemesinin bir parçası olarak Kolombiyalı grup Bomba Estéreo ile ortak çalışması olan Corazon single'ını yayınladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.