Neşet Ertaş 12. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Neşet Ertaş'ın 12. ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma törenine CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ertaş'ın ailesi katıldı. Törende kabrine çiçek bırakıldı ve dua edildi.

Neşet Ertaş'ın 12. ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma törenine, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ertaş’ın oğlu Hüseyin Ertaş, kız kardeşi Nadiye Ertuğrul, Döndü Ertaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Törende, Ertaş’ın kabrine çiçek bırakıldı ve dua edildi. 

Hüseyin Ertaş, babasının vefatının 12. yıl dönümünde duygularını şöyle ifade etti: "Babamızın aramızdan ayrılmasının yıl dönümünde yine buradayız. Onun bizlere bıraktığı en büyük miras; saygı, sevgi ve hoşgörü. Saygı, olmazsa olmaz. Herkesi sevmek zorunda değiliz, fakat herkese saygı göstermek zorundayız. Sevgi, sevdiğimiz insanlara karşı hoşgörülü olmayı öğretir. Hoşgörü, anlayış demektir; anlayış da başkalarının farklı fikirlerini kabul etmektir. Herkes aynı şeyi sevmeyebilir; kimisi kargadan hoşlanır, kimisi bülbülden. Bizim görevimiz, atalarımızın bizlere bıraktığı güzel duyguları gelecekteki nesillere aktarmaktır. Kısacası, saygı, sevgi ve hoşgörü."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.