Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, "Fatih Harbiye" setinde başlayan aşklarını 2016'dan beri sürdürüyordu. Çift, sosyal medya üzerinden bebek beklediklerini duyurdu. Atagül, karnını tutarak paylaştığı fotoğrafa "Biz mutluyuz" notunu düştü. Ayrıca, çiftin bir kız bebek beklediği öğrenildi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, "Fatih Harbiye" dizisinde başlayan aşklarını 2016'dan beri sürdürüyor. Çift, sosyal medya üzerinden bebek beklediklerini duyurarak mutluluklarını paylaştı.

"Fatih Harbiye" dizisinde tanışarak ilişki yaşamaya başlayan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, kısa süre önce bebek beklediklerini duyurdular. 2016'dan beri evli olan çift, haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Atagül, karnını tutarak paylaştığı fotoğrafın altına, "Bir süre bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu aslında... Sonuç olarak; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu ekledi.

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Ünlü çiftin bir kız bebek beklediği öğrenildi.

'EVLADIMIZI HASRETLE BEKLİYORUZ'


Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Neslihan Atagül, teşekkür mesajında, "Ben mutluyum hem de çok... Eşimle, ailemle ve sabırsızlıkla beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.