Neslihan Atagül öyle bir açıklama yaptı ki...

Son zamanların kuşkusuz en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanmasının ardından sevenlerini endişelendirmişti.

Sefirin Kızı dizisinden sonra çok değişen Neslihan Atagül, sonunda eski sağlığına kavuşmuş ve milyonlarca kişiye müjdeli haberi yani iyi olduğunu söylemişti. Uzun süredir gündemden düşmeyen başarılı oyuncu, yeni açıklamasıyla gündemdeki yerini korudu. O isim hakkında da uzun uzun açıklama yapan Neslihan Atagül, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kadir Doğulu ile mutlu bir evlilik sürdüren Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinin ardından Amerika’da en çok okunan dergilerinden birisi olan HOLA’ya kapak olmuş ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişti. Ünlü oyuncunun bu başarısı da sosyal medyanın dilinden düşmedi. Son olarak yaptığı bir açıklamayla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, takipçileri tarafından göz hapsine alındı.

Neslihan Atagül’den samimi açıklamalar!

Sefirin Kızı dizisinin ardından uzun bir süre dinleneceğini söyleyen Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu ile evliliğinden samimiyetle bahsetti. Ünlü oyuncu hem aşkı hem de arkadaşlığı yaşamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, “Her ikimizde sırtımızı aynı şeylere yaslıyoruz. Kendimizi geliştirirken bu süre zarfında birbirimizin gelişimine de ciddi anlamda önem veriyoruz!” sözlerini dile getirdi.

Açıklamalarına devam eden Atagül, “Kimi zaman sözlü olarak anlaşıyoruz kimi zamanda konuşmadan. Amacımız birbirimizi değiştirmek değil, dönüştürmek olduğu için çok güzel devam ediyor. Umarım böylesi isteyen herkese nasip olur!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

En sık arıza yapan markalar belirlendi: Bu araçlar sık sık tamire gidiyor!
1 milyon TL altında 3 model var: İşte fiyat listesi
Kaza değil, kanser riski mevcut olabilir! Otomobil koltuklarında büyük bir tehlike
Ferrari'nin 12Cilindri Tasarımı: 1970'lerin bilim kurgu iyimserliğine mükemmel bir selam!
Alfa Romeo'nun özel serisi Türkiye'de satışa çıktı