Neslihan Atagül TikTok'a girdi! İlk paylaşımı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları sebebiyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Ünlü ismin ilk paylaşımı...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı 'Deniz' karakteriyle ekran macerasına başlayan Neslihan Atagül 'Fatih Harbiye' ile 'Kara Sevda' gibi başarılı yapımlarda da rol alarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Özel hayatına ilişkin devamlı dolaşan söylentilerle sık sık magazin gündeminde yer alan Atagül, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Atagül, hesabından evinin bahçesinde toprakla uğraştığı anları paylaştı.

Bahçe işleriyle ilgilenirken kameralara poz veren Atagül'ün, doğal ve samimi hali büyük ilgi gördü. Evinin bahçesini tarlaya dönüştüren oyuncu, yeni tohumları ekmeden önce çapa yaptı.

Kendisine eşlik eden köpekleri ile birlikte bahçe sulayan Atagül, görüntüleri "Toprak işi bizden sorulur" notu ile yayınladı. Neslihan Atagül'ün paylaşımı 20 saatte 400 bin seyredildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu
Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu