Neslihan Atagül'ün bebeğinin cinsiyeti ne?

2016 senesinde nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti şimdilerde ilk bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Güneşli günlerin tadını çıkarmak için Kuşadası'na giden çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, 2016 yılında nikah masasına oturarak evlilik yolculuklarına adım attılar. O zamandan beri birlikte mutlu bir hayat sürdüren çift, şimdi ilk bebeklerini kucaklarına almak için heyecanla bekliyor. Bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğu haberi, hayranları ve yakın çevreleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Çift, bu mutluluğu özel ve mahrem bir şekilde yaşamak istese de, Atagül'ün büyüyen karnıyla birlikte bu güzel haberi duyurmaktan kaçınamadılar.

Kuşadası'nda güneşli günlerin tadını çıkaran çift, bu özel anların keyfini çıkarıyor. Neslihan Atagül'ün siyah bikinisiyle plajda görüntülenmesi ve büyüyen karnıyla poz vermesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hayranları, Atagül'ün kız annesi olarak ne kadar yakışacağını dile getiren yorumlar yaptı.

Neslihan Atagül, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda hamile olduğunu duyurmuş ve bu güzel haberi bir süre daha özel tutmak istediklerini belirtmişti. Paylaşımında, "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirmişti. Bu açıklama, çiftin bu süreci ne kadar özel ve değerli bulduğunu gösteriyor.

Kadir Doğulu ise eşinin hamileliği boyunca ona destek olmak ve bu süreci birlikte en güzel şekilde geçirmek için yanında oldu. Çiftin bu mutlu haberi, hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı ve doğacak bebekleri için şimdiden tebrik mesajları yağmaya başladı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, kariyerlerinde elde ettikleri başarılarının yanı sıra, aile kurma yolundaki bu yeni adımlarıyla da örnek bir çift olarak görülüyor. Bebeklerinin doğumu için geri sayım yapan çift, bu süreci en güzel şekilde geçiriyor ve yeni bir hayatın başlangıcını heyecanla bekliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.