Nesrin Cavadzade 1 milyonluk saati ile plajda poz verdi, olay oldu!

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade yaz tatilinin tadını Göcek’te çıkarırken, plajda taktığı 1 milyonluk saat ise dudak uçuklattı. Nesrin Cavadzade 1 milyonluk saati ile şezlong keyfindeki görüntüleri ile şaşırttı!

Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık haberlerde yer alan Nesrin Cavazdae, yeni dizileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Nesrin Cavadzade, paylaştığı deniz kenarı fotoğraflarıyla takipçilerinin ilgi ve beğenisini topluyor.

Geçtiğimiz günlerde Göcek'te tatil keyfi yapan Cavadzade, beyaz bikinisiyle dikkat çekince bileğindeki saatin fiyatının 1 olduğu ortaya çıktı.

Nesrin Cavadzade'nin bileğindeki milyon liralık saatin Bulgari markası olduğu ortaya çıkınca saat, görenlerin gözlerini kamaştırdı. Bir süredir platformda dolaşan oyuncunun sık sık telefonla vakit geçirip arama yaptığı da dikkatlerden kaçmadı.

Beyaz bikinisiyle poz veren Cavadzade, şekli ve güzelliğiyle bir kez daha herkesi şaşırttı.

Öte yandan platformda güneşin ve denizin tadını çıkaran Cavadzade, arılarla sorun yaşamaya başladı. Manzaranın tadını çıkardıktan sonra kulübeye giderek güneşlenen ve kitap okuyan Cavadzade, bir anda arıların saldırısına uğradı. Uzun süre arılarla mücadele eden ünlü oyuncu, çözüm bulunca arılardan kurtulamayınca bölgeden ayrıldı.

Her paylaşımı gündem olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz yaz plajda çıplak güneşlenirken görüntülenmişti ve bir süredir gündemdeydi.

Ünlü oyuncunun bu anların yayınlanmasının ardından kendini bir eve kilitlediği ve 4 gün boyunca ağladığı bildirildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.