Netanyahu, Almanya ve İngiltere Dışişleri Bakanlarıyla Kudüs'te Görüştü

İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya ve İngiltere dışişleri bakanlarıyla Kudüs'te görüştü.Netanyahu, İsrail'in kendi güvenliği konusundaki kararlarına vurgu yaparak, İran saldırısının ardından gereken her şeyin yapılacağını belirtti. Gaza'daki kıtlık iddialarını reddetti ve yeterli yardımın sağlandı

İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya ve İngiltere dışişleri bakanlarıyla Kudüs'te buluştu. Görüşme sonrası Netanyahu, ülkesinin güvenliği konusundaki bağımsız kararlılığını vurgulayarak, İran saldırısının ardından gereken her şeyin yapılacağını belirtti. Ayrıca, Gaza'daki kıtlık iddialarını reddetti ve yeterli yardımın sağlandığını vurguladı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya ve İngiltere Dışişleri Bakanlarıyla Kudüs'te bir araya geldi. Görüşmenin ardından Netanyahu, misafirleri Almanya ve İngiltere'ye verdikleri destek için teşekkür etti, ancak İsrail'in kendi güvenliği konusundaki kararlarına bağımsız olarak karar vereceğini vurguladı.

İran saldırısının ardından İsrail'in savunmasını sağlamak için gerekenlerin yapılacağını belirterek, "Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum; kendi kararlarımızı vereceğiz ve İsrail Devleti kendisini savunmak için gereken her şeyi yapacak" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Gazze Şeridi'nde beklenen felaket düzeyindeki kıtlık iddialarını reddeden Netanyahu, şeride yeterli yardımın sağlandığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Çinli Sosyal Medya Devleri, Kişisel Zenginlik ve Finansal Gösterişe Savaş Açıyor
Netanyahu, Hamas'a Karşı Refah Operasyonunu Başlattı
ABD Meclisi'nin İsrail Silah Sevkiyatı Kararı
Hizbullah'ın İsrail'e Yönelik Kamikaze Saldırısı: Ölü ve Yaralılar Var
İsrail'den Türkiye'ye Ticarette Geri Adım