Netanyahu Hizbullah'a gözdağı verdi: "Şaşırtıcı planlarımız var"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah'a karşı sınır hattında devam eden saldırılarla ilgili olarak ordunun sürekli hareket halinde olduğunu vurguladı. Netanyahu, "Detaylı, önemli, hatta şaşırtıcı planlarımız var," şeklinde konuştu.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hizbullah'a karşı sınır hattında devam eden saldırılarla ilgili olarak ordunun sürekli hareket halinde olduğunu vurguladı.

Başbakanlık Basın Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre Netanyahu, İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı karargahını ziyaret ederek ordunun Hizbullah'a yönelik saldırıları hakkında bilgilendirildi.

Hizbullah'a yönelik saldırıların devam ettiğini kaydeden Binyamin Netanyahu, "Kuzey cephesinde devamlı etkinlik halindeyiz. Detaylı, önemli, hatta şaşırtıcı planlarımız var," şeklinde ifadeler kullandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, söz konusu planlara ilişkin detay vermeyeceğini aktardı.

İsrail ile 8 Ekim 2023'ten bu yana sınır hattında yaşanan çatışmalarda, 311 Hizbullah mensubunun hayatını kaybettiği bildirildi. Ayrıca çatışmalarda, 61 Lübnanlı sivil, 19 Emel Hareketi, 13 Hamas ve 15 İslami Cihad üyesinin yanı sıra, 14 İsrail askeri ve 10 İsrailli sivilin de hayatını kaybettiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.