Netanyahu'nun Kongre Konuşmasını Rashida Tlaib Protesto Etti

2015'te ABD Kongresi'nde konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu, Temsilciler Meclisi Üyesi Rashida Tlaib tek başına protesto etti. Tlaib, Netanyahu'nun konuşması sırasında "Savaş Suçlusu, Soykırım Suçlusu" yazılı dövizi kaldırarak dikkat çekti.

2015 yılında ABD Kongresi'nde konuşma yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ayakta alkışlanırken, Temsilciler Meclisi Üyesi Rashida Tlaib dikkat çekici bir protestoya imza attı. Tlaib, Netanyahu'nun konuşması sırasında "Savaş Suçlusu, Soykırım Suçlusu" yazılı dövizi kaldırarak tepkisini gösterdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 2015 yılında ABD Kongresi'ne "onur konuğu" olarak davet edildi ve burada yaptığı konuşma sırasında ayakta alkışlandı. Ancak konuşma esnasında ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Rashida Tlaib, Netanyahu'yu tek başına protesto etti. 

Tlaib, Filistin bayrağını taşıyan bir broş takarken, Netanyahu'nun konuşması sırasında "Savaş Suçlusu, Soykırım Suçlusu" yazılı dövizi yüksek sesle tutarak dikkat çekti.

Rashida Tlaib, Netanyahu'nun konuşması sırasında elinde "Savaş Suçlusu, Soykırım Suçlusu" yazılı dövizle protesto gerçekleştirdi. Tlaib'in bu eylemi, Filistin haklarına destek verdiğini ve Netanyahu'nun politikalarını eleştirdiğini gösterdi. Tlaib, Filistin bayrağını taşıyan bir broş da takarak mesajını güçlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.