Netflix, Arbor Hall'ı duyurdu

Arbor Hall, arkadaşının ortadan kaybolmasını araştıran ve okulu hakkında karanlık sırları keşfeden bir kız hakkında gizemli olayları konu ediniyor.

Arbor Hall dizisi Netflix abonelerini heyecanlandırdı! Kalinda Vasquez, Star Trek: Discovery, Fear the Walking Dead, Prison Break ve daha birçok yapıma imza atmış biri. Vasquez ayrıca Paramount ve Bad Robot için isimsiz bir Star Trek filmi yazıyor ve George RR Martin’in yapımcılığını üstlendiği bilimkurgu romanı Roadmarks’ı HBO için bir dizi olarak uyarlıyor.

Vasquez yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Netflix ailesine katılmaktan daha fazla heyecan duyamazdım – özgünlüğün yaygara koparıldığı ve yaratıcıların benzersiz vizyonlarının desteklendiği bir yerde yaratıcı bir yuvaya sahip olmak büyük bir onur ve mutluluk. Olacaklar için çok heyecanlıyım.”

Netflix Genel Anlaşmalar Direktörü Alex Sapot şunları ekledi:

“Kalinda, tür, hikaye anlatımı, tutkusu, fikir ve orijinal kavramlar hazinesi olan nadir bir yetenek. Vizyonunu desteklemekten ve kendine özgü sesini, karakterlerini ve hikayelerini ön plana çıkarmaktan heyecan ve ayrıcalık duyuyoruz.”

Arbor Hall’un konusu nedir ?

Netflix’in Arbor Hall’u Kalinda Vasquez tarafından yaratılan orijinal bir konsepttir ve gizem, gerilim ve tür hikayesi unsurlarını harmanladığı söylenmektedir.

“En iyi arkadaşı, özel yatılı okullarının kampüsünde gizemli bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra, Latin kökenli bir genç kız, ortadan kaybolmayı araştırır, ancak okulunun sadece para ve ayrıcalıktan çok daha karanlık bir ortam olduğunu keşfeder.”

Arbor Hall’da kimler oynuyor ?

Ocak 2022 itibariyle, Netflix’in Arbor Hall için oyuncu kadrosu açıklanmadı.

Arbor Hall’un üretim durumu nedir ?

Netflix’in Arbor Hall’u şu anda aktif olarak geliştiriliyor, senaryolar yazılıyor ve ön prodüksiyon yakında başlayacak. Çekimler büyük olasılıkla 2022’de başlayacak.

Arbor Hall’da kaç bölüm olacak ?

Arbor Hall’daki bölümlerin sayısı şu anda bilinmiyor, ancak standart 8’i tahmin ediyoruz.

Arbor Hall için Netflix çıkış tarihi nedir ?

Netflix, Arbor Hall için herhangi bir çıkış tarihi açıklamadı, ancak 2022’de bir çekim başlangıcı göz önüne alındığında, muhtemelen 2023’te yayınlanacak.

Google Pixel Tablet, Stylus kalem desteği ile gelecek

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!