Netflix canlı yayına başlamaya hazır

Netflix, Chris Rock’ın 2023’ün başlarında hizmette bir komedi özel canlı yayınlayacağını doğruladı.

Şirket, yayının dünya çapında sunulacağını söylüyor. Firma, bu Mayıs’ta canlı gösteri stratejisini açıkladı. O sırada Netflix, stand-up spesiyalleri, yarışma gösterileri gibi senaryosuz materyallere odaklanacağını duyurdu.

Yayın akışı devleri arasındaki rekabeti düşündüğümüzde Netflix’in bu hamlesi şaşırtıcı değil. Zira diğer yayın akışı devlerinin de kendi canlı yayın hizmetleri mevcut.  Bu kapsamda yayın akışı devi de bu içeriklerden geri kalmak istemiyor.

Disney+ Şubat ayında Oscar adaylarını canlı yayınladı ve bu sonbaharda Dancing With the Stars’ın canlı bölümlerini yayınlayacak. Diğerleri ağırlıklı olarak spora odaklanan içerikler. Örneğin Amazon Prime Video, haftalık NFL maçlarını yayınlarken, Apple TV+ Cuma Gecesi Beyzbolu’na sahip. Canlı yayın hizmetleri ciddi anlamda fark yaratan içeriklere sahip diyebiliriz. Şirket, doğrusal filmleri ve TV şovlarının ötesinde farklı formatları denemekten de çekinmiyor. Şirket Trivia gösterileri ve diğer etkileşimli programlar sundu ve mobil oyunlara da daldı. Canlı yayınlar, şirketin içeriğini daha da çeşitlendirmesine ve bu yılki abone kayıplarının tekrarlanmasını önlemesine yardımcı olabilir. Ciddi maddi kayıplar duyuran şirket bu içerikleri sayesinde daha fazla kullanıcı çekmeyi başarabilir.

Twitter, yeni hesapların 8 dolar Blue aboneliği almasını engelliyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dijital + Haberleri

WhatsApp: Milyonlarca kişi uygulamaya gizlice erişim sağlıyor
Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
X'te Yeni Hesap Açacaklara Kötü Haber: Artık Parayı Veren Tweet Atabilecek!
Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı
Game of Thrones sevenlerine müjde! Yeni dizisinin çıkış tarihi açıklandı