Netflix Drive to Survive’ın 4. sezon fragmanı yayınlandı

Formula 1: Drive to Survive'ın 4. sezon fragmanı bugün yayımlandı.

2021 yılında senelerdir görmediğimiz heyecanlı bir mücadeleye ev sahipliği yapan Formula 1, 20 Mart 2022’de Bahreyn’de düzenlenecek Grand Prix ile yeniden geri dönüyor. Formula 1 araçlarının en baştan tasarlandığı bu yeni sezon da tahmin edilmezliğiyle beklenirken, 2021 sezonunun heyecanını yeniden hatırlamak isteyenler öncesinde Formula 1: Drive to Survive’ın yeni sezonuyla buluşacak.

Çekişmeleriyle, kavgalarıyla ve takımlar arası mücadeleleriyle su gibi geçen Formula 1 2021 sezonunu konu alan Formula 1: Drive to Surive’ın dördüncü sezonunu ilk fragmanı bugün yayımlandı. Fragman, sezon boyunca gördüğümüz ve akıllara kazınan bazı sahneleri yeniden gösterdi ve yeni sezonda hangi olayların konu alınacağı hakkında da ufak bir ipucu verdi.

Formula 1: Drive to Survive, bu sezonunda önceki sezonlardan farklı bir şekilde 2021 sezonunun şampiyonu Max Verstappen’e yer vermeyecek. Verstappen, yeni sezonda neden yer almayacağı konusunda yaptığı açıklamada belgeselde gerçeklerin ‘dramatik’ bir şekilde gösterildiğini söylemişti. Ayrıca belgeselde hiç var olmayan bazı rekabetler yaratıldığını da belirtmişti.

Netflix, Formula 1: Drive to Survive ile Formula 1’in popülerliğini artırmaya katkıda bulunsa da belgeseldeki bazı aşırı dramatik ögeler, bazı izleyicilerin ve özellikle sıkı Formula 1 takipçilerinin damarına basabiliyor. Yine de seri, Formula 1'i bilmeyen izleyicileri bu dünyaya katmak için müthiş bir araç konumuna gelmiş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Yerli diziler ekranında yaprak dökümü
Kadir Mısıroğlu ölmedi yaşıyor
İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir?
Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon
Marmaris’te tatil yapan baronu bize Brezilya haber vermiş