Netflix erotik içerikli dizisi beklenenden fazla ilgi gördü

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Netflix erotik içerikli dizisi daha şimdiden birçok kişinin ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

 Bu dizinin ikinci sezonu ile ilgili onay süreci daha şimdiden tamamlandı. Yani bir süre daha kullanıcılar bu diziyi izleyebilecek. Platform daha şimdiden diziyle ilgili bazı açıklamalara yer vermeye başladı.

Brad Simon isimli bir karakter spor salonunda duş alırken ilginç bir sahne yaşandı. O anlarda bu karakterin penisi birkaç saniye ekranda göründü. Netflix aboneleri ilk başta bunun gerçek penis olmadığını düşündü. Hatta kimileri protez kullanıp kullanmadığını bile sorguladı. Sonuç olarak 20 milyon kişinin o sahneyi başa sarıp yeniden izlediği ortaya çıktı.

Netflix, dizinin ilk sezonunda 67 milyon defa izlendiğini söyledi. Sadece o sahne için bile bu diziyi izleyen kişilerin olduğu söyleniyor. Hatta karakterin penisinin göründüğü sahne TikTok akımı bile oldu. Böylece popülerliği daha fazla arttı.

Netflix bugüne kadar birçok müstehcen içerikli filme imza attı. Ancak İlk defa bu kadar üst perdeden cinsel odaklı bir gösterim yaptı. Yaklaşık olarak 20 milyon kullanıcının böyle bir ilgi göstermesi kafaları karıştırdı. Önümüzdeki günlerde platform daha fazla müstehcen içeriğe yer verebilir.

League of Legends serisi 6 Kasım’da Netflix’te başlıyor

Büyük bir ihtimalle önümüzdeki günlerde bu dizi daha fazla ilgi görecek. Ayrıca ikinci sezonu için yapılan yorumlar genellikle çok izleneceği yönünde. Billie Connelly isimli bir kadının eşinden uzaklaşıp, eski sevgilisini hatırlaması üzerine kurulu olan bu dizi bakalım ilerleyen günlerde aynı ilgiyi görebilecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar