Netflix Kurucusu Reed Hastings'ten Kamala Harris'e 7 Milyon Dolar Bağış

Netflix’in kurucusu Reed Hastings, Demokrat başkan adayı Kamala Harris’e 7 milyon dolar bağış yaptı. Bu, Hastings'in tek bir adaya yaptığı en büyük bağış oldu. Harris, kampanyasının ilk 24 saatinde 81 milyon dolar topladı.

Netflix’in kurucusu Reed Hastings, Demokratların başkan adayı Kamala Harris’e 7 milyon dolarlık rekor bağışta bulunarak, bu adaya şimdiye kadar yaptığı en büyük katkıyı sağladı. Harris, kampanyasının ilk 24 saatinde 81 milyon dolarlık bağış topladı.

Netflix’in kurucusu Reed Hastings, ABD'de Demokratların başkan adayı Kamala Harris’e büyük bir destek sağlayarak 7 milyon dolarlık bağışta bulundu. Bu bağış, Hastings’in bir adaya yaptığı en büyük katkı olarak dikkat çekti. Hastings, daha önce Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından güçlü bir Demokrat liderin Donald Trump'ı yenebilmesi için bu adayı destekleme gerekliliğini vurgulamıştı.

Kamala Harris, kampanyasının ilk 24 saatinde 81 milyon dolarlık bağış toplama başarısını gösterdi. Hastings’in büyük bağışı, Harris’in kampanyasını destekleyen önemli bir finansal katkı olarak değerlendiriliyor ve Demokrat Parti içindeki yarışta Harris’in öne çıkmasına yardımcı olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.