Netflix, sevilen bir komedi yapımını geri getiriyor

“Tim Robinson ile Bence Ayrılmalısın” komedi yapımı yayın akışı devi Netlix tarafından yeni sezonu ile duyuruldu. Akış devi, Twitter’da altı bölümlük komedi skeç dizisinin 30 Mayıs’ta yayınlanabileceğini duyurdu.

 Gösteri, Saturday Night Live mezunu Tim Robinson ve SNL yapımcısı Zach Kanin tarafından yaratılmıştı. Orijinal adı I Think You Should Leave olan yapımın her bölümü yalnızca yaklaşık 16 ila 18 dakika uzunluğunda, bu nedenle bir sezonu tek oturuşta bitirebilirsiniz.

Çoğunlukla günlük hayatın sorunlarına odaklanan yapım farklı bir bakış açısı ve benzersiz bir mizah sunuyor. Gerçekten, bazı kısımlar o kadar garip ki gülmek ve garipsemek arasında kalabilirsiniz.

 

Dizinin ilk sezonu 2019’da Netflix’te yayınlandı, ikinci sezonu ise 2021’de geldi. Dizinin yapımcılarından Alex Bach daha önce Variety’ye, her senaryoyu Robinson ve Kanin’in yazdığını ve söylemişti. Amerika’nın en sevilen komedi şovlarından olan Saturday Night Live kadrosunu dahil eden yapım oldukça komik hikayeler sunuyor. Netflix son dönemlerde hali hazırda komedi yapımlarına odaklanmış durumda, şirket bu kapsamda özellikle stand-up showları ile de fazlasıyla dikkat çekiyor. Yayın akışı devleri arasındaki rekabet son hız devam ediyor, bu sebeple farklı yapımlar ile ön plana çıkmaya çalışan yayın akışı devi çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi.

İşte karşınızda Google Pixel 7a! Özellikleri de ortaya çıktı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum