Netflix The Witcher ile rekabet gücü kazanacak

Henüz yayına bile girmeyen yeni yapımı Netflix The Witcher dizisi, yöneticilerin beğenisini o kadar kazandı ki, dizi yayınlanmadan ikinci sezonun

Henüz yayına bile girmeyen yeni yapımı Netflix The Witcher dizisi, yöneticilerin beğenisini o kadar kazandı ki, dizi yayınlanmadan ikinci sezonun sözleşmesi yapıldı.

Netflix, yakında Disney’in Star Wars dizileri ve diğer rakip kanalların güçlü yapımlarıyla rekabet etmek için uzun zamandır Witcher dizisi üzerinde çalışıyordu.

Yayına girmesine bir ay kalan dizinin kayıtlarını izleyen Netflix yöneticileri yapımdan çok memnun kaldılar. Bu nedenle dizi daha reytingleri bile görmeden ikinci sezon onayını aldı.

Dolayısıyla, yeni sezonun yayınlanması için 1 seneden fazla bekleyen diğer dizilerin aksine, The Witcher’ın ikinci sezonunu 2020 sonrasında hızlıca izleyebileceğiz demek. Netflix izleyicileri birinci sezonu 2020’de izlerken dizi ekibi aynı anda ikinci sezonu çekiyor olacak.

Hatta Netflix yöneticilerinin ikinci sezon çekimleri biter bitmez üçüncü sezonu da sipariş etmesi mümkün. İşte bunlar hep rekabetin itici gücü.

Seyircisini rakip stream kanallara kaptırmak istemeyen Netflix’in bu yöntemi diğer dizilerde de kullanması bekleniyor. Artık çok daha hızlı ve yoğun şekilde daha yüksek bütçeli ve “daha kaliteli” yapımları yayına alacağını göreceğiz gibi görünüyor.

Dizide öykünün kahramanı  Geralt of Rivia karakterini oyuncu Henry Cavill canlandırıyor. Dizinin ilk sezonu ise 20 Aralık’ta yayına girecek.

SpaceX yörüngeye 60 uydu daha gönderdi

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin romanından uyarlanan bir video oyunu olan The Witcher, video oyun dünyasında on milyonlarca fanatiğe sahip, çok sevilen bir öykü olarak televizyon yapımcılarının dikkatini çekmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı