Netflix Ücretleri Yüzde 25 Arttı! İşte Yeni Fiyatlar

2024 yılının Ocak ayında yapılan son zamdan sadece altı ay sonra, dünyanın önde gelen dijital yayın platformu Netflix, abonelik ücretlerine yeni bir zam yapma kararı aldı.

Netflix, Türkiye Fiyatlarında Yüzde 25 Artış Yaptı

Dünyanın önde gelen dijital yayın platformlarından Netflix, 9 Temmuz 2024 itibarıyla Türkiye'deki abonelik ücretlerinde önemli bir artışa gitti. Son zam, 2024 Ocak ayından bu yana yapılan son güncelleme olarak dikkat çekiyor. Güncellemeye göre Temel Plan, Standart Plan ve Özel Plan olmak üzere üç farklı abonelik paketinde yaklaşık olarak yüzde 25'lik bir fiyat artışı yaşandı.

İşte yeni ve eski Netflix planlarının fiyat karşılaştırması:

  • Temel Plan: Eski fiyat: 119,99 TL - Yeni fiyat: 149,99 TL Temel Plan, reklamsız içeriklere HD kalitesinde tek cihazdan erişim sağlar.

  • Standart Plan: Eski fiyat: 176,99 TL - Yeni fiyat: 229,99 TL Standart Plan, Full HD görüntü kalitesinde içerik izlemeyi ve aynı anda iki cihazda yayın yapmayı sağlar. Ayrıca, iki cihaza aynı anda indirme yapılabilir.

  • Özel Plan: Eski fiyat: 229,99 TL - Yeni fiyat: 299,99 TL Özel Plan, 4K Ultra HD çözünürlükte içerik izlemeyi, dört cihazda aynı anda yayın yapmayı ve altı cihaza aynı anda indirme yapmayı mümkün kılar.

Bu fiyat artışının gerekçesi, Netflix'in içerik sunum kalitesini artırmak, yeni içerikler eklemek ve platformun genel kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yapılan yatırımlarla ilişkilendiriliyor.

Yeni üye olacak kullanıcılar için yeni ücretler derhal geçerli olacakken, mevcut üyeler için değişiklik aşamalı olarak sunulacak. Mevcut üyeler, plan değişikliği yapmamışlarsa üyelik ücretlerinin değişeceği konusunda 30 gün öncesinden e-posta ile bilgilendirilecekler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.