Netflix’den yeni bir bilimkurgu: Nightflyers

Dünyanın en çok kullanılan film ve dizi izleme platformu Netflix, yeni bir bilim kurgu dizisiyle geliyor. Şirketin yeni yapımı Nightflyers, 2093 yılında geçen psikolojik gerilim dizisi bir grup bilim insanını anlatan konusuyla izleyiciyle buluşacak.

Netflix’in yeni yapımlarında bilimkurgu ve özel olarak distopya yatırımlarına verdiği öncelik biliniyor. Şirket yeni yapımı Nightflyr’ın fragmanını duyurdu. 2093 yılında geçen psikolojik gerilim türündeki dizide, bir grup bilim insanı Güneş Sistemi’nin dibinde gizemli bir uzay gemisi buluyor. 

Game of Thrones’un yazarı George R. R. Martin’in kısa romanından uyarlanan Nightflyers gelecekte, Dünya’nın sonuna yaklaşıldığı bir dönemde geçiyor.  Geminin yapay zekasının ve hiç görmedikleri kaptanın onları uzayın korkunç ve ölümcül derinliklerine sürüklemeye çalıştığını fark eden bilim insanları bu gemiden kurtulmanın yollarını aramaya başlıyor.

Gretchen Mol’un (Broadwalk Empire) Dr. Agatha Matheson karakterini canlandırdığı dizide, Karl D’Branin rolünde Eoin Macken (The Night Shift), Roy Eris rolünde ise David Ajala (Fast & Furious 6) yer alıyor. Dizinin başrol kadrosundaki diğer isimler arasında ise Sam Strike (EastEnders), Maya Eshet (Teen Wolf), Angus Sampson (Fargo), Jodie Turner-Smith (The Last Ship) ve Brían F. O'Byrne (Million Dollar Baby) bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde kadroya katılacağı duyuruldu
Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Sektörüne 34,5 Milyon Lira Destek Sağlıyor
Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde