Netflix'in popüler dizisi 'The Night Agent' yeni sezonda İstanbul'da çekilecek

Netflix, Gabriel Basso’nun başrolünde yer aldığı "The Night Agent" dizisinin üçüncü sezon çekimlerine 2024 sonunda İstanbul’da başlayacağını duyurdu. 10 bölümden oluşacak yeni sezon, 2025’te New York’ta devam edecek.

Netflix, başrolünde Gabriel Basso’nun yer aldığı aksiyon dizisi "The Night Agent"ın üçüncü sezon çekimlerine 2024 yılının sonunda İstanbul’da başlayacağını açıkladı. Duyuru, ikinci sezonun ilk görselleri ile birlikte yapıldı. Toplam 10 bölümden oluşacak üçüncü sezonun çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilecek, ardından 2025 yılında New York’ta devam edecek.

İlk sezonuyla 2023’te en çok izlenen dizilerden biri haline gelen "The Night Agent," şu anda Netflix'te en popüler diziler arasında yedinci sırada yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu ise 2025 yılında seyirci ile buluşacak.

Matthew Quirk’ün aynı adlı romanından uyarlanan dizinin hikayesi, acil durum hattına bakan düşük rütbeli bir FBI ajanı olan Peter Sutherland’ın etrafında dönüyor. İlk sezonda Başbakan’ı kurtarma çabalarıyla dikkat çeken Peter, ikinci sezonda Gece Ajanı olmaya hak kazanıyor. Ancak, bu gizli organizasyonun bir parçası olmak, onu tehlikelerle dolu karmaşık bir dünyaya sürüklüyor. Aksiyon ve gerilim dolu, çok katmanlı hikayesiyle dizi, seyircilerine unutulmaz bir macera sunmayı vaat ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.