Netflix'in Squid Game'e Benzeyen Dizisi Yoğun İlgi ve Beğeni Topladı!

Yaklaşık üç yıl önce rekorlar kıran Squid Game'in dünya çapında büyük bir etki yaratmasının ardından, Netflix, hayatta kalma temasını işleyen yeni bir Güney Kore dramasıyla izleyicileri bir kez daha ekranlara kilitlemeyi hedefliyor.

Rekortmen dizi Squid Game'in dünya çapında büyük ses getirmesinin üzerinden yaklaşık üç yıl geçtikten sonra Netflix, hayatta kalma temasını işleyen yeni bir Güney Kore dramasıyla izleyiciyi bir kez daha ekranlara kilitlemeyi umuyor. The 8 Show, maddi sıkıntılarla boğuşan ve Seul'de şüpheli bir gerçeklik şovuna katılmaya davet edilen 8 kişinin hikayesini anlatıyor.

Heyecan uyandıran dizi, Bae Jin-soo'nun Money Game ve Pie Game adlı internet çizgi romanlarından uyarlandı. İzleyiciler, iki Netflix dizisi arasındaki benzerlikleri sevseler de The 8 Show'un onları "travmatize ettiğini" ve "ekran başında çığlık atmalarına" neden olduğunu belirtiyorlar.

Netflix, 18 yaşından küçükler için uygun olmadığını belirttiği dizinin konusunu şu şekilde özetliyor: 8 katlı gizemli bir binada mahsur kalan 8 kişi, zaman geçtikçe para kazandıkları heyecan verici ama tehlikeli bir yarışmaya katılır.

Han Jae-rim'in yaratıcısı olduğu dizinin başrollerinde Ryu Jun-yeol, Chun Woo-hee, Park Jeong-min ve Lee Yul-eum yer alıyor. Dizi, izleyiciler arasında büyük bir etki bıraktı. Bir Twitter kullanıcısı, "Netflix'teki The 8 Show'u izlemeyin" diyerek dizi için "travmatize edici" ifadesini kullandı.

Başka bir izleyici ise "The 8 Show yüzünden televizyon karşısında çığlık atıyorum" dedi.

Diziye "bayılan" bir izleyici ise şöyle konuştu: Gerçekten insan doğasına ve hiyerarşiye odaklanıyor.

Başka bir izleyici, "Eğer Squid Game'i seviyorsanız Netflix'te The 8 Show'u izleyin" tavsiyesinde bulundu.

Diziyi Squid Game'le kıyaslayan bir başka izleyici ise şöyle dedi: "Squid Game'den daha akıllıca yazılmış ve ayrıca daha yaratıcı olsa da en nihayetinde onun kadar sert değildi."

Bir başka seyirci ise "The 8 Show çılgınca" diyerek diziden etkilendiğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.