Netflix'ten Mobil Oyun Hamlesi: Her Ay Yeni Bir Oyun!

Netflix, her ay yeni bir mobil oyun yayınlayarak oyun sektörüne güçlü bir giriş yapmayı planlıyor.

Netflix, mobil oyun sektörüne iddialı bir giriş yaparak her ay yeni bir oyun yayınlamayı planladığını duyurdu. Şirket, 80’den fazla oyunun yapım aşamasında olduğunu ve bu oyunların büyük çoğunluğunun Netflix dizilerinin senaryolarından esinlenen etkileşimli anlatı oyunları olduğunu belirtti. Netflix, bu hamlesiyle abonelerine daha geniş ve eğlenceli içerikler sunmayı hedefliyor.

Netflix'in mobil oyun sektörüne giriş yapma planları netleşti. Şirket, 80'den fazla oyunun yapım aşamasında olduğunu ve her ay bir oyunun yayınlanacağını duyurdu. Netflix'in üst düzey yöneticilerinden Gregory K. Peters, yapım aşamasındaki oyunların Netflix dizilerinin senaryolarından esinlenen etkileşimli anlatı oyunları olduğunu belirtti. Peters, bu tür oyunların yapımının daha kolay olduğunu ve her ay yeni bir oyun yayınlamayı hedeflediklerini söyledi. 

Peters ayrıca, gelecekte oyunlar da dahil olmak üzere çok çeşitli içerikler sunmayı planladıklarını ekledi. Netflix’in bir başka üst düzey yöneticisi Theodore A. Sarandos ise "Süper hayran kitlesine oyunlarla hizmet etme fırsatımızın gerçekten eğlenceli ve dikkat çekici olduğunu düşünüyorum" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Netflix, oyun dünyasına adım atacağını açıkladığında, platformda daha çok küçük çaplı oyunlar yer aldı. Abonelere Grand Theft Auto, Football Manager ve Sonic Mania gibi mobil oyunlar sunuldu. Ayrıca, popüler Netflix dizilerinden esinlenen hikayeli oyunlar da mevcuttu.

Geliştirme aşamasındaki 80 oyunun ne kadarının üçüncü taraf oyunları ve ne kadarının hikaye etkileşimli oyunlar olduğu ise henüz bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.