Netflix'ten yeni adım!: Ücretsiz abonelik planı geliyor!

Dünyanın en popüler film ve dizi seyretme platformu olan Netflix şu zamana kadar ki en ciddi adımını atarak tamamen ücretsiz bir abonelik planı yapmaya hazırlanıyor. Yeni planda Netflix abonelikler yerine reklamlar üstünden para kazanmayı hedefliyor.

Netflix dünyada ve ülkemizde oldukça popüler olması ile biliniyor. Türkiye’de bazı dizi ve filmlerin gösterilmemesi bir yana verilen ücrete rağmen sunulan video kalitesi oldukça sinir bozucu olması ile biliniyor.

NETFLİX'TEN ÜCRETSİZ PLAN!

Geçtiğimiz zamanlarda Netflix Kenya’da tamamen ücretsiz bir planı devreye sokmuş fakat bu adımı 2023 senesinde geri çekmişti. Söylenenlere göre Netflix’in şu anki düşüncesi ise reklamlı planı Kenya gibi ülkelerde değil de daha büyük Pazar alanlarında hizmete sunmak.

Bu pazarın ise Asya veya Avrupa kıtasında olması bekleniyor. Konu hakkında Bloomberg kaynaklarına göre ücretsiz yani reklamlı planının sunulması halinde bu ülkeler Almanya veya Japonya olabilir.

Şu an için reklamlı abonelik fırsatı ülkemizde bulunmuyor fakat böyle bir hizmetin gelmesi halinde Türkiye’de de kullanıma sunulması şirketin vereceği karar doğrultusunda olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.