Nevada'da gizem : Helikopter kazası ve kayıp kişilerin akıbeti

Las Vegas yakınlarında Palm Springs Havaalanı'ndan kalkan bir helikopter Nevada'ya seyahat ederken düştü. Helikopterde bulunan 6 kişinin kurtulup kurtulmadığı belirsizliğini koruyor. Kurtarma ekipleri, kazanın sebebini ve kurtulanların durumunu belirlemek için çalışıyor.

Bernandino İlçe Polisi'nin verdiği bilgiye göre, dün gece Las Vegas'ın yaklaşık 150 kilometre güneybatısında, Mojave Çölü'ndeki bir kasabanın yakınında bir helikopterin düştüğü kaydedildi.

HELIKOPTERDE 6 KİŞİ BULUNUYORDU

Yetkililer, Palm Springs Havaalanı'ndan kalkan ve Nevada eyaletine gitmekte olan helikopterde 6 kişinin bulunduğunu belirtti. Ancak kaza sonrası kurtulanların durumu hakkında net bir bilgi bulunmamakta olup, kaza sebebi de henüz tespit edilememiştir.

FAA: KURTULANLARIN DURUMU HENÜZ BELİRSİZ

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada, kazadan kurtulan olup olmadığının henüz belirlenemediği ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

DETAYLI İNCELEME DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü belirtilirken, kurtulanların durumu ve kazanın sebebi hakkında daha fazla bilgi beklenmektedir. Bu gelişme, kazanın detaylarının ve kurtulanların durumunun belirlenmesi için beklenen bir adım olarak kaydedilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gazze'deki hükümetten uyarı geldi: Kıtlık kabusu geri döndü!
Putin: Çin Ziyaretinde Ukrayna Krizini Değerlendirdi
ABD'den açıklama: "İsrail savunmasız bırakılmıyor"
2050'ye Kadar Beklenen Yaşam Süresi 5 Yıl Artacak: Sağlıkta Değişimler Gözlemleniyor
Sheppey Adası Hapishanesinde Zehir Skandalı: Mahkumlar Gardiyanları Zehirledi