Nevbahar Demirağ Koç kimdir?

Nevbahar Demirağ Koç: Sanatla İç İçe Bir Hayatın Sahibi! İstanbul doğumlu Koç, güzel sanatlar alanında lisans derecesiyle eğitimini tamamladı. Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği'nde yönetim kurulu üyesi olan Koç, Boğaziçi'ndeki 20 yalının tanıtıldığı 'Bosphorus Private' kitabının yazarı.

Nevbahar Demirağ Koç, İstanbul'un sanat ve kültür dünyasına yön veren isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Güzel sanatlar eğitimi ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle tanınan Koç, Boğaziçi'ndeki lüks yaşamı anlatan bir kitabın da yazarı.
Nevbahar Demirağ Koç, İstanbul'da 10 Mart 1972'de doğdu. Turgut Demirağ ile Afet Demirağ’ın kızı olan Nevbahar, Rahmi M. Koç ile Çiğdem Koç’un üçüncü oğlu Ali Y. Koç ile evlidir. ABD'de ilk öğrenimini tamamladıktan sonra Türkiye'de ortaöğrenimini tamamlayan Koç, 1996 yılında Los Angeles’taki Loyola Marymount Üniversitesi’nden güzel sanatlar dalında lisans derecesi aldı. 21 Ekim 2005'te Ali Y. Koç ile evlendi ve çiftin Leyla Sadberk (d. 2006) ve Kerim Rahmi (d. 2008) adında iki çocuğu var. Halen Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Nevbahar Koç, İrem Kınay ile birlikte yazdığı Bosphorus Private kitabı ile tanınır. Bu kitap, Boğaziçi'ndeki 20 yalının tanıtıldığı bir eserdir ve 2017 yılında yayımlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.