Nevşehir’de Elektrik Görevlisi Çöken Tavanda Asılı Kaldı: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Şaşırttı

Nevşehir’de elektrik sayaçlarını okuma görevini üstlenen bir çalışanın, yanlış kapıdan girince çöken asma tavanda asılı kalması güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda yaralanma yaşanmazken, iş yerindeki kişiler şaşkına döndü.

Nevşehir’de, elektrik sayaçlarının endeks okuma işini yapan bir Medaş çalışanı, yanlış kapıdan girdiği için çöken asma tavanda asılı kaldı. Olay, iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de bir dükkanda meydana geldi. İş yeri sahibi Fehmi Menekşe’nin verdiği bilgilere göre, elektrik sayaçlarını okumak üzere içeri giren çalışan, yanlış kapıdan girdiği için çöken tavanda asılı kaldı. O sırada iş yeri sahibi Fehmi Menekşe dışarıdaydı ve kapıyı açık bırakan klima tamircileri nedeniyle ortam karanlık hale gelmişti.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çalışan endeks okuma işi için girdiği odada tavanın aniden çöküşü sonucu aşağıya düşüyor. O an iş yeri sahibi ve bir müşteri, tavandan düşen çalışanı görüp neye uğradıklarını şaşırıyor.

İşletme sahibi Fehmi Menekşe, yaşanan olayın ardından, "Olay anında ben dışarıdaydım. Bir görevli elektrik sayaçlarını okumak için yukarı gitmiş. Orası depoydu. Klima için gelenler kapıyı açık bırakarak gitmişler. Medaş görevlisi de kapıyı açık görünce içeri girmiş. Ortam karanlık olduğu için bir anda asma tavandan aşağıya düşmüş. Personel çok korktu. Ama şükürler olsun herhangi bir yaralanma olmadı" şeklinde açıklamada bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.