Nevşehir'deki skandal için soruşturma başlatıldı

Ailesi Nevşehir'de oturan ve öğrenim gördüğü Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi'nin pansiyonlu yurdunda kalan Mihriban Ş., iddiaya göre okul bahçesinde okul arkadaşı O.E. ile bankta yan yana oturduğu sırada, arkadaşının...

Ailesi Nevşehir'de oturan ve öğrenim gördüğü Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi ve Spor Lisesi'nin pansiyonlu yurdunda kalan Mihriban Ş., iddiaya göre okul bahçesinde okul arkadaşı O.E. ile bankta yan yana oturduğu sırada, arkadaşının saçına düşen yaprağı aldı. Bu durumu gören bir öğretmen de, Mihriban Ş. ve O.E.'yi uygunsuz harekette bulunduklarını ileri sürerek, okul yönetiminin yanına götürdü.

Okul yönetimi de haklarında tutanak tutulup, okuldan atılacaklarını söyleyip, öğrencilerden ailelerini okula çağırmasını istedi. Mihriban Ş., geçen 14 Kasım günü babası Hasan Ş. ile Aksaray'a okula gelmek istedikleri sırada hareket halindeki otomobilden atlayıp, intihara kalkıştı. Ağır yaralanan ve Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şimşek, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan olayın ardından Aksaray İl Milliği Eğitim Müdürlüğü, iddialar hakkında soruşturma başlattı. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, "Konu hakkında soruşturma başlatıp, müfettiş görevlendirdik. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'na da konuyla ilgili bilgilendirmede bulunduk."dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

44 yeni mahkeme kuruluyor
"Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil"
Ankara ve İç Bölgelerde Beklenmedik Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı
Nisan ayının en ucuz otomobilleri: O sedan model Türkiye'de kapış kapış satıldı
İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü