Nevşin Mengü: Boyu değil işlevi önemli

Perşembe akşamı ABD Cumhuriyetçi başkan aday adayları arasında yaşanan cinsel organ tartışmaları gündeme oturmuştu. O tartışmaya CNN Türk'ün haber spikeri Nevşin Mengü de katıldı. Ancak Mengü'nün yorumu da en az Cumhuriyetçi...

Perşembe akşamı ABD Cumhuriyetçi başkan aday adayları arasında yaşanan cinsel organ tartışmaları gündeme oturmuştu. O tartışmaya CNN Türk'ün haber spikeri Nevşin Mengü de katıldı. Ancak Mengü'nün yorumu da en az Cumhuriyetçi başkan adaylarının polemiği kadar ses getirecek gibi görünüyor. 

ABD'DE SEVİYE YERLERDE

ABD Cumhuriyetçi başkan aday adaylarından Marco Rubio'nun ellerinin küçük olduğu iddiasını başka tarafa çeken Donald Trump, cinsel organ boyunun küçük olduğu ima edilmeye çalışıldığını belirtti. Trump bu durumun gerçek olmadığını belirterek durumunun gayet iyi olduğunu söylemesi tüm dünyada konuşulmuştu.

NEVŞİN MENGÜ'DEN 'İŞLEVSEL' YORUM

Başkan aday adayları Donald Trump ile Marco Rubio arasındaki tartışmayı CNN Türk'ün Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü, farklı bir açıdan yorumladı. Mengü, haberi sunarken şunları söyledi: "Vallahi de billahi de şükredelim Türk politikacıları başımızın üstüne koyalım. Amerika'da iş bakın nereye geldi. Trump'la Rubio'nun atışmasında kimin hangi organı ne kadar büyük bu konuşulur hale geldi. Efendim biz de bir deyiş var mühim olan işlevi diye. Bakın neler konuşuldu"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!