Nice Tarih Yazdı, Ndombele Şov Yaptı: Nice, St. Etienne’i 8-0'la Dağıttı!

Tanguy Ndombele, Nice'in St. Etienne karşısında aldığı 8-0'lık zaferde etkileyici performansıyla dikkat çekti. İşte Nice'ten 8 Gollü Zaferin ayrıntıları...

Fransa Ligue 1'in 5. haftasında Nice, sahasında ağırladığı St. Etienne'i adeta gol yağmuruna tuttu. Allianz Riviera Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip, rakibini 8-0'lık skorla mağlup etti. Maçın en dikkat çeken isimlerinden biri, Galatasaray'ın eski futbolcusu Tanguy Ndombele oldu.

NDOMBELE DAMGASI

Nice formasıyla mücadele eden Tanguy Ndombele, karşılaşmada üstün bir performans sergiledi. Maçın başından itibaren sahada en çok ikili mücadele kazanan, adam eksilten ve yüzde 90 pas isabeti sağlayan Ndombele, 7. dakikada takımının ikinci golünü de kaydetti. Eski Galatasaray oyuncusu, takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.

GOL YAĞMURU YAŞANDI

Nice'in diğer gollerini ise 4. dakikada Dylan Batubinsika (kendi kalesine), 24. dakikada Mohamed-Ali Cho, 26 ve 36. dakikalarda Youssoufa Moukoko, 36. dakikada Evann Guessand, 75. dakikada Sofiane Diop ve 86. dakikada penaltıdan Pablo Rosario kaydetti.

Bu galibiyetle birlikte Nice, Ligue 1'deki performansını güçlendirirken, St. Etienne karşısında alınan farklı galibiyet taraftarı coşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.