Nicola Zalewski’yi Kaçırdı, Mario Rui’yi Gündeme Aldı!

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray, Nicola Zalewski transferinde istediği sonuca ulaşamazken, gözünü Napoli'nin 33 yaşındaki sol bek oyuncusu Mario Rui'ye çevirdi. Galatasaray, transfer sezonunun sonlarına yaklaşırken bu transferi tamamlamayı umuyor.

Galatasaray, üst üste üçüncü şampiyonluğunu kazanmayı hedeflerken, transfer döneminde önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Okan Buruk'un teknik direktörlüğünde yoluna devam eden sarı-kırmızılı ekip, Roma'dan Polonyalı orta saha oyuncusu Nicola Zalewski'yi transfer etmeye çalıştı ancak bu süreçte başarısız oldu.

Zalewski transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, rotayı Napoli'ye çevirdi. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 33 yaşındaki sol bek oyuncusu Mario Rui için toplamda 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 28 maçta görev alan Rui, 2 asist yaparak dikkat çekti.

Galatasaray, transfer döneminin son saatlerine yaklaşırken, Napoli'nin deneyimli oyuncusu Mario Rui'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Radyo Gol'den Nazım Türknas'ın haberine göre, Galatasaray Yönetimi, Napoli'deki transfer çalışmalarını hızlandırarak bu transferi bitirme aşamasına geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala, bu hamleyle kadrosunu güçlendirmeyi ve sezon boyunca başarılı performansını sürdürmeyi amaçlıyor. Mario Rui'nin transferiyle ilgili gelişmeler ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.