Niğde Belediyespor’un yeni teknik direktörü Ferit Alper Salgın!

Şok gelişme!! Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak TFF 3. Lig'e çıkan Niğde Belediyespor'da Ahad Kömürlüoğlu'ndan boşalan teknik direktörlüğe gelmiş oldu! İşte o detayları.. Son dakika haberi!

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'e bölgesel amatör lig şampiyonu olarak yükselen Ahad Kömürloğlu tarafından görevinden alınan Niğde Belediyespor'un teknik direktörlüğüne Ferit Alper Nakit atandı.

Geçen sezon TFF 3. Lig Bölgesel Amatör Lig şampiyonu Niğde Belediyespor'un yeni teknik direktörü, düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı. Niğde ekibi, teknik direktör Ferit Alper Akşam ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Niğde Belediyespor kulübü başkanı Atilla Tasalı, düzenlediği basın toplantısında yeni sezona emin adımlarla başlayacaklarını açıklayarak, şunları söyledi: "Heyetimize geçen sezonki emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sözleşme imzaladık. Niğde'nin yetişmiş sporcularından antrenörümüz Alper Akşami ile birlikte" Katılımından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ligde kalıcı bir takım yaratarak yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz."

Niğde Belediyespor kulübü yöneticisi Asım Acar, Niğde Belediyespor'u tercih ettiği için Fırtına'ya teşekkür ederken, futbol federasyonu başkanı İdris Gündoğan da teşekkürlerini iletti. Alper Akşam iyi bir sezon geçireceklerini belirterek, şunları söyledi: "Yeni yönetim, yeni teknik direktör, hepimiz için başarılar. Alper'in antrenörü uzun yıllar sporla uğraştı, onun futbol kariyeri burada anlatılamaz. Harika sonuçlar elde edildi. , tebrikler Niğde'yi iyi tanıyor. 1998 yılına kadar şöyle konuştu: "Engin bilgi ve tecrübesiyle şehrimize yeni anlayışlar ve anlayışlar getireceğine inanıyoruz." Daha sonra Elazığspor ve Mersinspor 2 gibi takımlarda profesyonel futbol oynadım. 3. ve 3. liglerde yardımcı antrenör olarak görev yaptım. Son altı yıldır Ankaragücü ve Kayserispor U19 takımlarında antrenör olarak çalıştım. Beni seçtikleri için Niğde'ye gelmemde emeği geçenlere de teşekkür etmek istiyorum. İyi bir sezon geçireceğiz. Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir ve kulübümüzün liderleriyle birlikte sorumluluk alıyoruz. Bu maceradan bizim de sağ çıkacağımıza inanıyorum...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.