Niğde'de derste deney yapan öğrenciler dehşeti yaşadı

Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, ders sırasında sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci 1. derecede yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ders sırasında sülfürik asit ve çinko karışımının sıçraması sonucu 8 öğrenci yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

Niğde Merkez Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ders sırasında sülfürik asit ve çinko karışımının öğrencilerin üzerine sıçraması sonucu bir kaza meydana geldi. Bu kazada, E.Ç. (13), M.S. (13), E.M.B. (14), M.Y. (15), M.S. (15), Y.D. (14), E.K. (14) ve B.E.K. (14) öğrencileri, yüz, ense, karın ve diğer bölgelerinde 1. derecede yanıklar oluştu.

Olayın hemen ardından sağlık ekipleri, öğrencileri yerinde ilk müdahaleden sonra Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne sevk etti. Niğde Valisi Cahit Çelik, kazanın ardından hastaneyi ziyaret ederek çocukların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili adli ve idari sürecin başlatıldığı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.