Nihal Candan'ın paylaşımı büyük yankı uyandırdı: Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı ortaya çıktı!

Dolandırıcılık şebekesine dahil oldukları iddiasıyla yargılanan Candan kardeşlerden Bahar Candan'ın cezaevinde olmadığı anlaşıldı. Tahliye edilen Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ı hastanede ziyaret etti.

Candan kardeşler, ucuz otomobil vaadiyle dolandırıcılık yapmakla suçlanarak 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı ve 16 Kasım'da tutuklandı. İki kardeş, Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konuldu. Tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yemeyi reddeden Nihal Candan'ın sağlık durumu bir süre sonra kötüleşti ve kilo kaybı yaşadıktan sonra tahliye edildi.

Bahar Candan ise Silivri'deki cezaevinde kendisine zarar verdiği iddialarıyla gündeme geldi ve hastaneye kaldırıldı. Ablası Nihal Candan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Bahar'ı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ziyaret ettiğini duyurdu.

Nihal Candan, bir sonraki paylaşımında kardeşine destek vererek, "Burası senin evin değil bir tanem. Az kaldı, evine ve ailene kavuşacaksın. Canım kardeşim, güçlü kardeşim. Dayanmak zorundayız ikimiz de." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.