Nihat Doğan’dan skandal sözler: Yalancının anasını…

Bir süredir ekranlarda gözükmeyen Nihat Doğan, ''Bir daha İstanbul ve Ankara'da konser vermeyecek'' şeklinde hakkında çıkan iddialara ''Yalancının anasını sevsinler mi'' diyerek sert tepki gösterdi.31 Mart Pazar günü gerçekleşen...

Bir süredir ekranlarda gözükmeyen Nihat Doğan, ''Bir daha İstanbul ve Ankara'da konser vermeyecek'' şeklinde hakkında çıkan iddialara ''Yalancının anasını sevsinler mi'' diyerek sert tepki gösterdi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Mansur Yavaş, Ankara'nın Ekrem İmamoğlu ise İstanbul'un yeni Belediye başkanları oldu. Yerel seçimlerle ilgili sosyal medyada birçok espriler, videolar caps'ler dönerken ünlü türkücü Nihat Doğan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

'Konser vermem demiş'

DOKTOR JİVAGO isimli kullanıcının '' Nihat Doğan, İstanbul ve Ankara'da bi daha konser vermem demiş..!'' şeklinde attığı tweet sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

'Anasını sevsinler mi'

Hakkındaki iddiaların yayılması ardından NihatDoğan, DOKTOR JİVAGO isimli kullanıcının 'NihatDoğan, İstanbul ve Ankara'da bi daha konser vermem demiş..!'' şeklinde attığı tweete ''Yalancının anasını sevsinler mi?'' şeklinde sert tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dört burç bu hafta talihli
Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?