Nihat Doğan'dan sonra İzzet Yıldızhan da 'evet' dedi

Saray sofralarının müdavimi ve Tayyip Erdoğan'ın davetlerinin gediklisi olarak tanınan Nihat Doğan'ın 25 Ocak'ta "Ben de evet diyorum" konulu videosundan sonra, Doğan'ın yakın arkadaşı İzzet Yıldızhan da "evet"çiler safına...

Saray sofralarının müdavimi ve Tayyip Erdoğan'ın davetlerinin gediklisi olarak tanınan Nihat Doğan'ın 25 Ocak'ta "Ben de evet diyorum" konulu videosundan sonra, Doğan'ın yakın arkadaşı İzzet Yıldızhan da "evet"çiler safına katıldı. 

Yıldızhan, patron İsmail Kaya’nın oğlu Gökhan Kaya’nın Yeşim Demir’le nişan töreninde sahneye çıktı. Ardından gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Yıldızhan, "Oyum daha güçlü ve dinamik bir Türkiye için evet olacak" dedi.

Yıldızhan'ın bu deklarasyonu, akıllara yakın arkadaşı Nihat Doğan'la 2011'de Ankara Sheraton Oteli'nde yaşananları akıllara getirdi. Yıldızhan ve Doğan, dönemin Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlunun düğününden sonra geceyi Sheraton Oteli'nde geçirmişler, her ikisi de kadına şiddetle gündeme gelmişti.

Yıldızhan, daha sonra poliste "fuhuş ücretinin karşılığı olarak kadınlara para verdim" ifadelerini kullanmış, Nihat Doğan ise "o gece samimi ortamın olduğunu ancak diğer olaylardan haberinin olmadığını" savunmuştu.

Nihat Doğan’ın adı daha önce de, 1998'de kadına şiddet olayıyla anılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı