Nihat Doğan'ın "sen kimsin lan!" dediği o bürokrat görevden alındı

2014 yılından itibaren Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulunan Kenan İpek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından görevden alındı.Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın edindiği bilgilere göre; İpek, 62. ve 63. Hükümet...

2014 yılından itibaren Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulunan Kenan İpek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından görevden alındı.

Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın edindiği bilgilere göre; İpek, 62. ve 63. Hükümet dönemlerinde Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan İpek’in bürokraside başka bir göreve atanabileceği de ifade ediliyor. İpek’in yerine yargı teşkilatında önemli bir bürokratın adı geçiyor.

''KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI’

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in görevden ayrılmasına ilişkin, "Kendi isteğiyle ayrıldı" dedi. Gül ayrıca, İpek'in yerine kimin geleceği sorusuna ilişkin ise, "Resmi Gazete'de yayınlanacak" cevabını verdi.

NİHAT DOĞAN ''SEN KİMSİN, BENİ DİNLEYECEKSİN LAN’ DEMİŞTİ

 Bir televizyon programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye “şık'' kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, “alçak gardiyanlar'' ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten gelen tepki üzerine “Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni, beni dinleyeceksin lan, bunların cevap hakkı yok'' ifadesini kullanmıştı.

NİHAT DOĞAN, ETTİĞİ LAFIN AKŞAMINDA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Aynı günün akşamında ise Doğan bir açıklama daha yaparak, “Sizin FETÖ ile olan mücadelenizi öğrenince konuştuklarımdan utandım. Bu konuşmamın terbiye sınırını aştığının farkındayım'' diyerek daha 24 saat geçmeden özür dilemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Amatör Lig takımlarının taraftarları birbirine girince maç iptal edildi!
Saf duygulara sahip 3 burç: Diğer insanlara karşı çok iyi niyetliler
Hacettepe Üniversitesi'nden ülkücü grup açıklaması: "40 cm pala ile saldırdılar"
Şöhretin Zirvesindeyken İstanbul'u Terk Etti! Tarık Tarcan Tanınmaz Halde!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!